Ημιμόνιμο Μανικιούρ

Στην υπηρεσία του ημιμόνιμου μανικιούρ χρησιμοποιούμε  κορυφαίες εταιρείες  βερνικιών και εγγυόμαστε ότι θα έχετε βαμμένα νύχια έως και 20 ημέρες.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε την απόχρωση που επιθυμείτε, από μία τεράστια ποικιλία χρωμάτων και εμείς θα σας χαρίσουμε νύχια με ημιμόνιμο βερνίκι.

Ξεκινάμε την περιποίηση σας με πρώτο βήμα τον καθαρισμό επωνυχίων και παρωνυχίδων. Στη συνέχεια, προχωράμε με το λιμάρισμα ώστε να δώσουμε το επιθυμητό μήκος και σχήμα στα νύχια σας και εφαρμόζουμε το ημιμόνιμο βερνίκι με το χρώμα που έχετε επιλέξει, ή συνδυάζουμε διαφορετικές αποχρώσεις από βερνίκια ώστε να δημιουργήσουμε το nail art, το γαλλικό μανικιούρ ή ακόμα και τα ombre nails που εσείς επιθυμείτε.

Τέλος, η υπηρεσία ολοκληρώνεται με ενυδατική κρέμα που αναζωογονεί την επιδερμίδα των χεριών σας και με ειδικό έλαιο που μαλακώνει τα επωνύχια, μειώνοντας έτσι την επανεμφάνισή τους. Φεύγοντας από το Nailroom47 , αφού έχετε κάνει την υπηρεσία ημιμόνιμου μανικιούρ, θα απολαμβάνετε όμορφα, εντυπωσιακά και αψεγάδιαστα νύχια για πολύ καιρό.