Πεντικιούρ

Σας περιμένουμε στο ινστιτούτο μας για ένα ολοκληρωμένο Πεντικιούρ που θα σας ανεβάσει τη διάθεση.
Μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα στο κλασικό γαλλικό και στη μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων σε βερνίκια νυχιών και βρείτε αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ.
Η μεγάλη εμπειρία, μεράκι και αγάπη για τη δουλειά μας, είναι η εγγύηση για ένα τέλειο αποτέλεσμα που θα σας αφήσει απόλυτα ευχαριστημένες.
Δώστε τη σωστή περιποίησή για τα νύχια σας και αναδείξτε τα σε ένα από τα πιο δυνατά σημεία της εμφάνισης σας.
Όσο για εσάς που αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα νύχια σας, απολαύστε ένα θεραπευτικό Πεντικιούρ.
Για να έχετε δυνατά νύχια που δε θα ξεφλουδίζουν και δε θα σπάνε.

Η διαδικασία του απλού πεντικιούρ είναι σχεδόν η ίδια με αυτή που ακολουθούμε για το απλό μανικιούρ. Η μόνη μας διαφορά είναι ότι εδώ πρέπει να προσέξουμε πολύ τις σκληρύνσεις , τους κάλους και το κόψιμο των νυχιών. Παρακάτω λοιπόν θα δούμε πώς γίνεται η περιποίηση ποδιών.Ξεκίναμε λοιπόν με ένα αντισηπτικό προϊόν για τα πόδια. Βάζουμε σε μία λεκάνη πολύ ζεστό νερό και άλατα για να μαλακώσουν τα πόδια και οι σκληρύνσεις. Τις σκληρύνσεις (και όταν υπάρχουν σκληρές φτέρνες ) τις εξαλείφουμε σιγά –σιγά με τρίφτη και στην συνέχεια με ράσπες. Ποτέ όμως με ξυράφι, γιατί η σκλήρυνση θα γίνει πολύ μεγαλύτερη και πολύ παχύτερη και δεν θα εξαλειφθεί ποτέ. Στα νύχια των ποδιών πάντα δίνουμε τετράγωνο σχήμα για να αποφύγουμε την εισχώρησή τους στο δέρμα. Καθαρίζονται πετσάκια και πολύ καλά τα νύχια από κάτω. Εάν χρειάζεται μπορούμε κι εδώ να κάνουμε block και γυαλιστική. Η ίδια διαδικασία ακολουθείτε και στο άλλο πόδι.

Ελέγχουμε πάλι για τυχόν σκληρύνσεις και πετσάκια και αφού όλα είναι καλά βάζουμε ένα peeling για να φύγουν όλα τα νεκρά κύτταρα, ξεβγάζουμε αν χρειάζεται (ανάλογα το peeling ) βάζουμε μια ενυδατική κρέμα και κάνουμε λίγο μασάζ μέχρι να την απορροφήσει. Καθαρίζουμε τα νύχια απο την λιπαρότητα και είναι έτοιμα για βάψιμο. Βάση – μανό- γυαλιστικό.